Fitness Club Relax - Personalni treninzi

Personalni treninzi

Ovaj vid treninga predstavlja strogo individualan rad u trajanju od jednog sata. Prema programu koji je u potpunosti izrađen prema vašim potrebama i mogućnostima. Trener je konstantno prisutan i određuje, objašnjava i demonstrira vežbe. Prati, sugeriše i ispravlja tokom rada, određuje broj serija i broj ponavljanja za svaku vežbu. Trener pažljivo prati svaki vaš pokret čime se obezbeđuje sigurnost i veća produktivnost treninga. Ovo podrazumeva i praćenje, korigovanje i određivanje režima ishrane.

Fitness Club Relax - Bodybuilding

Bodybuilding

Bodybuilding je program za povećanje mišićne mase uz istovremeno topljenje masnih naslaga. Ovim programom se povećava snaga i izdržljivost mišića, oblikuje telo, jačaju kosti i ligamenti. Povoljno deluje na opšti zdravstveni status, podiže nivo sportske forme, brzinu i fleksibilnost. Pored svega ovoga organizam se oslobađa napetosti i tenzije svakodnevnog života, stvara se pozitivni lični imidž. Pravilnim i kontrlolisanim programom omogućava se kontrola telesne težine i smanjivanja naslaga masnog tkiva.

Fitness Club Relax - Zumba

Zumba

Zumba je trenutno jedan od najpopularnijih fitnes programa širom sveta. Kombinuje ples i aerobik, što je dosta zanimljivo i pristupačno ljudima. Koriste se elementi salse, merengea, hip-hopa, sambe, mamba… Zumba je nastala 90-ih godina prošlog veka u Kolumbiji, a osnivač je kolumbijski plesač i koreograf Alberto Perez.

Fitness Club Relax - Pilates

Pilates

Pilates je forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Ubrzava metabolizam i značajno popravlja držanje. Pilates su vežbe bez snažnih naprezanja bez skakanja naizgled nežnih pokreta. Preporučuje se između ostalog i starijim i gojaznim osobama, osobama sa artritisom, pomaže i u prevenciji osteoporoze. Izdužuje i tonizira telo, oslobađa stres i psihofizičku napetost. Doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. Ne utiče na kardio vaskularnu izdržljivost. Program je pogodan za sve uzraste.

Fitness Club Relax - Cardio

Cardio

Ovaj program je namenjen povećanju kardiorespiratorne sposobnosti. Kardio vežbe su korisne za ubrzavanje metabolizma, smanjenje nivoa holesterola i triglecirida u krvi, jačanje imuniteta. Fitness Club Relax vam u tom pogledu pruža najbolje trake za trčanje, stepere, bicikle, nordisko trčanje... Ove sprave renomiranih svetskih proizvođača kao što su Life Fitness i Panata, obezbeđuju sigurnost i maksimalnu efikasnost vašeg treninga. Naši treneri će vam pružiti sve potrebne savete o optimalnom intezitetu i trajanju treninga.

Fitness Club Relax - Aerobic

Aerobic

Aerobic je vid fizičkog vežbanja najčešće izvođen u grupi uz muziku. Cilj aerobic vežbanja je razvijanje i održavanje kardio respiratornog sistema, mišićnog tonusa, lokalne mišićne izdržljivosti i koordinacije pokreta. Upravo zbog grupnog vežbanja i velikog broja različitih vežbi dostiže ogromnu popularnost i danas predstvalja jedan od najatraktivnijih vidova vežbanja...

Pošalji poruku